Ups! I s-a văzut tatuajul intim pe covorul roșu! Rochia i-a jucat feste vedetei

6 septembrie 2017 12:35   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

O vedetă a suferit un accident rușinos pe covorul roșu la Festivalul de Film din Veneția, însă un accident care cu siguranță va rămâne în memoria tuturor pentru mult timp.

Frumoasa șatenă a ales o rochie elegantă, dar riscantă, din cauza șlițului foarte înalt și a materialului subțire, vulnerabil în bătaia vântului. Așa se face că o adiere mai puternică i-a suflat fâșia de fustă care îi acoperea zonele intime, lăsând-o cu tatuajul provocator și lenjeria intimă în vederea tuturor celor prezenți.

Sonia Lorenzini suffers CAMEL TOE as she flashes knickers at Venice Film Festival #Celebrity #Sleek_News - https://t.co/jyvUu1iZRP [Sle ...] pic.twitter.com/YoxIrcXzYO— Frandimore (@frandimore) September 5, 2017

Sonia Lorenzini suffers CAMEL TOE as she flashes knickers at Venice Film Festival #Celebrity #Sleek_News - https://t.co/jyvUu1iZRP [Sle ...] pic.twitter.com/YoxIrcXzYO

Momentul în care italianca Sonia Lorenzini a rămas descoperită a fost surprins de fotografi, iar imaginile s-au răspândit rapid în mediul online.

Mai multe