Ups! Jennifer Lopez s-a făcut de râs

15 noiembrie 2015 22:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ghinion! Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez a avut parte de un incident neplăcut. Fermoarul costumului s-a rupt în timp ce dansa cu foc sâmbătă, la spectacolul “iHeartRadio Fiesta Latina” din Miami.

Jennifer Lopez (46 de ani) tocmai se dezlănţuise într-un dans pătimaş când a simţit cum fermoarul s-a făcut praf. În spate i s-a căscat imediat o gaură urâtă prin care i se vedea pielea. Costumul ei bej de care era foarte mândră arăta jalnic, însă nu s-a oprit din cântat.

A dansat la fel de îndârjit, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Ba chiar a încercat cât a putut să arate că nu îi păsa de ruşinea  păţită. Însă, după ce a terminat recitalul, s-a aruncat în braţele iubitului mult mai tânăr, Casper Smart, de 28 de ani, care o aştepta în culise. El a sărutat-o şi a mângâiat-o ca s-o consoleze, fiindcă ea era gata să plângă de ciudă.

Se zvoneşte că vedeta, care are o avere de 300 de milioane de dolari, vrea să se căsătorească în secret cu iubiţelul. Jennifer Lopez are doi copii, pe gemenii Max şi Emme, de 6 ani, din căsnicia cu Marc Anthony.

A păţit-o şi Britney Spears

Britney Spears (33 de ani) s-a făcut şi ea de râs recent, în timpul show-ului pe care îl susţinea în Las Vegas. În timp ce cânta şi dansa cu foc, costumul transparent i s-a crăpat brusc în spate. Mai era puţin şi rămânea cu fundul gol în faţa spectatorilor!

Mai multe