Ups! Jessica Alba ne arată fundul

27 martie 2015 21:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Vrea să arate că are unul din cele mai sexy poponeţe din lume! Actriţa Jessica Alba şi-a expus recent fundul cât de mult a putut în faţa aparatelor de fotografiat ale paparazzilor, în timpul vacanţei.

Jessica Alba (33 de ani) a fost fotografiată în ipostaze provocatoare pe o plajă din Insula St. Barts din Marea Caraibilor. Mândră de fundul ei care a înnebunit numeroşi fani din întreaga lume, actriţa i-a lăsat pe fotografi să i-l pozeze în voie. În acest timp ea se distra de minune în compania soţului său, Cash Warren (36 de ani), şi a celor două fiice ale lor, Honor Marie, de 6 ani, şi Haven, în vârstă de 3 ani.

Vedeta, care are o avere de 200 de milioane de dolari, era îmbrăcată într-un costum de baie foarte sexy care îi punea în valoare formele apetisante. S-a jucat toată ziua cu fetiţele în apă şi pe nisip, le-a cărat în spate şi le-a alintat. Dar în tot ceea ce făcea avea grijă să apară în pozele paparazzilor posteriorul său. Soţul ei, Cash, nu-şi mai putea lua ochii de la frumoasa sa nevastă. Nu părea deloc gelos de faptul că toţi bărbaţii de pe plajă erau cu ochii pe Jessica. “Ia-mă în braţe, tati!”, îi strigau fetiţele, supărate că o băga mai mult în seamă pe mama lor decât pe ele. Jessica şi Cash s-au căsătorit în 2008 după ce s-au întâlnit la turnarea filmului “Cei 4 fantastici”, în care ea juca, iar el era asistent de producţie.

Mai multe