Ups! P. Diddy cade pe scena BET Awards VIDEO

29 iunie 2015 16:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Din lac în puţ! La aproape o săptămână după ce a fost arestat, fiindcă a atacat un bărbat, rapperul P. Diddy a intrat din nou în atenţia presei.

De data aceasta este vorba despre o întâmplare care l-a pus la pământ, la propriu. Rapperul, pe numele său real Sean Combs, a căzut pe scena BET Awards, duminică noaptea,  fiind protagonistul unui episod pe care nu-l va uita curând.

Artistul, în vârstă de 45 de ani, încerca să încălzească atmosfera cu publicul, când scena i-a jucat o festă. O defecţiune a făcut ca interpretul să calce în gol şi să cadă într-o groapă bine mascată. Din fericire, nu a fost nimic grav.

A fost arestat după ce l-a atacat pe antrenorului fiului său

Starul a fost arestat, lunea trecută (22 iunie), pentru agresiune cu armă mortală, la Los Angeles. P. Diddy ar fi avut o dispută cu unul din antrenorii echipei de fotbal a Universității California, din care face parte fiul său, Justin Combs.

Acesta l-ar fi atacat pe bărbat pe terenul de fotbal cu o ganteră, o bilă metalică de care este ataşat un mâner, obiect considerat o armă mortală. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Artistul a fost eliberat după ce a plătit o cauţiune de 160.000 $, însă incidentul este în continuare investigat.

Mai multe