Ups, Rita Ora a comis-o din nou! S-a văzut tot prin rochia transparentă

9 septembrie 2018 16:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rita Ora n-a impresionat cu ţinuta de la premiile GQ de la Londra, însă a făcut vâlvă cu rochia aleasă pentru petrecerea de după eveniment.

Cântăreaţa de 27 de ani a furat toate privirile cu rochia neagră, super transparentă, prin care i s-au văzut chiloţii, dar şi sânii obraznici.

Ce-i drept, artista este cunoscută pentru apariţiile sexy şi ţinutele extrem de sumare. Rita e super hot şi ştie să-şi scoată în evidenţă calităţile fizice. Are un posterior bombat, picioare sexy şi un bust de invidiat. Rochia aleasă pentru party-ul de la GQ i-a pus în valoare toate aceste calităţi.

Blondina n-a purtat sutien, aşa că sânii s-au văzut în toată splendoarea lor, iar paparazii au fost pe fază şi au pozat-o din toate unghiurile. La un moment dat, artista “stânjenită” de ploaia de bliţuri a încercat să-şi acopere bustul cu mâna.

Artista şi-a îndreptat părul şi a optat pentru un machiaj smokey eyes cu sclipici, iar diamantele au completat ţinuta sexy. Rita Ora are peste 13 milioane de fani, pe care i-a cucerit atât cu calităţile vocale, dar şi cu cele fizice. Artista postează zilnic fotografii sexy pe contul de socializare, spre încântarea internauţilor.

Mai multe