Ups, s-a întâmplat din nou! Jennifer Lawrence, încurcată de rochie pe covorul roșu

15 decembrie 2016 17:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jennifer Lawrence (26 de ani) ar trebui, probabil, să renunțe la rochiile lungi, sofisticate! Cel puțin până reușește să le îmblânzească. Actrița din ”Jocurile Foamei” a pățit din nou rușinea pe covorul roșu, fiind la un pas de dezastru la premiera celui mai recent film al ei.

Actrița Jennifer Lawrence a purtat o ținută Dior la premiera filmului ”Passengers” de la Los Angeles. Rochia albă, cu corset, fără bretele, i-a dat multe bătăi de cap, totul culminând cu ”accidentul” de la urcarea treptelor care duceau la scenă.

Jennifer a călcat pe rochie, fiind la un pas de dezastru. Grimasa surprinsă de fotoreporteri a spus totul.

Înainte de a urca pe scenă, în culise, actrița a tot încercat să-și aranjeze corsetul care-i venea cam larg peste sâni. Cum toate privirile erau ațintite asupra ei, Jennifer a preferat să se întoarcă pentru a rezolva problema discret.

Jennifer Lawrence nu se află la prima ispravă de acest fel în public. În timpul decernării Premiilor Oscar din anul 2012, actriţa a căzut pe scări, la urcarea pe scenă, înainte de a-și ridica trofeul. Doi ani mai târziu, tot la Oscaruri, s-a împiedicat şi a căzut din nou, de data aceasta pe covorul roşu. Anul trecut, la premiera filmului "The Hunger Games: Mockingjay Part 2", actriţa americană s-a împiedicat din nou şi a căzut pe covorul roşu. Diva a fost ajutată să se ridice de câţiva colegi.

Mai multe