Urmează Melania Trump! Cum s-au îmbrăcat Michelle Obama și Hillary Clinton la învestire

14 noiembrie 2016 12:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Melania Trump nu va avea deloc o viață ușoară la Casa Albă. Fost manechin, fără inhibiții în fața aparatelor de fotografiat, dar având oroare de aparițiile publice în timpul campaniei electorale, cea de-a treia soție a lui Donald Trump îi urmează uneia dintre cele mai simpatizate prezențe feminine la Casa Albă, Michelle Obama.

Colac peste pupăză, Melania Trump mai este și singura Primă Doamnă care a pozat vreodată goală. Asta în condițiile în care cea care-i va preda ștafeta își încheie mandatul cu o nouă apariție, a treia!, în prestigioasa revistă de modă Vogue.

Toate privirile sunt ațintite acum asupra celei de-a treia soții a președintelui ales al SUA, Donald Trump. O femeie frumoasă, originară din Slovenia, care și-a păstrat, la cei 46 de ani ai ei, trupul de fotomodel care a adus-o în atenția publicului în tinerețe.

Adeptă a ținutelor sexy, care să-i pună în evidență talia subțire, picioarele atletice, dar mai ales bustul siliconat, Melania Trump a făcut figură discretă în timpul campaniei electorale, apărând în bluze și rochii închise până-n gât, în culori neutre.

Toată lumea se întreabă care va fi alegerea ei pentru ceremonia de învestitură, din 20 ianuarie 2017. Iată cum s-au îmbrăcat predecesoarele ei, Hillary Clinton, Laura Bush și Michelle Obama.

Ținuta aleasă de Hillary pentru prima ei ceremonie de învestitură a fost o creație a desigenrului Sarah Philips, un nume recent intrat pe piața modei. Rochia din dantelă violet, împodobită cu perle, avea o fustă din voal creponat din mătase pe deasupra, care crea un efect de volum.

Hillary Clinton – 1997

Pentru cea de-a doua ceremonie de învestitură, Hillary a ales o creație Oscar de la Renta. Rochia lungă, din tulle brodat, a costat nu mai puțin de 4.500 de dolari, însă Casa Albă a transmis că Prima Doamnă a suportat în întregime costurile.

Laura Bush – 2001

Rochia purtată de Laura Bush la prima ceremonie de învestitură a fost o creație a designerului texan Michael Faircloth, roșie ca focul, din dantelă Chantilly cu cristale brodate, peste o dublură din mătase georgette.

Laura Bush – 2005

La fel ca Hillary Clinton, Laura Bush a ales o rochie semnată de Oscar de la Renta pentru cea de-a doua ceremonie de învestitură. În ceea ce privește culoarea, de data aceasta, Prima Doamnă a optat pentru un albastru pal, care să se asorteze cu ochii soției lui George W. Bush.

Michelle Obama – 2009

Michelle Obama l-a luat prin surprindere pe designerul Jason Wu alegând una din creațiile acestuia pentru ceremonia de învestitură. Wu a aflat abia când a văzut-o pe Michelle la televizor. Rochia albă din voal de mătase, prinsă pe un singur umăr, avea aplicate flori din organza, împodobite cu cristale Swarovski.

Michelle Obama – 2013

Prima Doamnă a dat dovadă de consecvență, alegând pentru cea de-a doua ceremonie de învestitură tot o creație a lui Jason Wu. Este vorba despre o rochie din voal, cu bretele încrucișate și accente rubinii din material.

Mai multe