Usain Bolt a petrecut pe yacht cu iubita sa, o bombă –sexy din Jamaica!

26 septembrie 2017 12:02   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Celebrul atlet continuă să sărbătorească retragerea. Acum s-a distrat pe un vas, denumit “Dominatorul”, alături de “jumătatea” sa, Kasi Bennett, şi prieteni.

Usain Bolt a scris istorie în atletism şi-n august a avut ultima competiţie oficială, Campionatele Mondiale. De atunci, şi-a luat vacanţă şi o ţine numai în petreceri, fiind inclusiv în Anglia, pe Old Trafford, pentru a-şi vedea la lucru echipa favorită, Manchester United, sau pe malul oceanului, unde a fost fotografiat având alături două sticle imense de şampanie.

Acum, iubita sa, Kasi Bennett, o tânără de 26 de ani, pasionată de modă şi cu o “armată” de fani pe reţelele de socializare, a postat poze de pe un vas. La bordul “Dominatorului” s-a distrat cu Usain şi alţi prieteni, dar cu toţii au remarcat formele sexy ale lui Kasi.

Fata l-a iertat pe atlet pentru escapadele sale sexual, una dintre ele cu o student din Brazilia, acolo unde el participa la Olimpiadă, iar acum relaţia pare sudată. Deşi, au existat zvonuri că cei doi s-au logodit, ea nu a fost văzută purtând vreun inel care să confirme.

Mai multe