Usain Bolt, prins în pat cu o studentă, deși ar urma să se căsătorească cu iubita lui

22 august 2016 11:34   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Usain Bolt a petrecut până la orele dimineții, duminică (21 august), sărbătorind împlinirea vârstei de 30 de ani într-un club din Rio. Ulterior, atletul de origine jamaicană a fost surprins alături de o student în vârstă de 20 de ani, deși, recent, sora lui a dezvăluit că are o iubită cu care ar urma să se căsătorească.

Femeia cu care Bolt apare în imagini, Jady Duarte, a publicat fotografiile pe WhatsApp și pe rețelele sociale. Sportivul apare la bustul gol alături de student, în timp ce o ține de după gât sau o sărută pasional pe obraz.

Publicația britanică The Daily Mail l-a contactat pe Usain Bolt pentru a comenta imaginile, însă, deocamdată, acesta nu a răspuns. Pe de altă parte, o altă publicație a contactat-o pe tânăra studentă care apare în fotografii. Jady ar fi declarat că nu a realize că se află în compania unui atlet famimos și a descris întâlnirea lor nocturnă ca fiind „normală” și „nu mare scofală”.

Filmat în timp ce dansa provocator cu o altă femeie

Nu numai că a fost fotografiat în ipostaze compromițătoare alături de Jady Duarte, dar Usain Bolt a fost filmat în timp ce dansa provocator, mimând sexul în club cu o altă domnișoară.

Bolt are o relație stabilă cu Kasi Bennett

Toate acestea, în contextul în care, recent, sora lui Usain, Christine Bolt-Hylton, a anunțat că sportivul are o relație stabilă de doi ani de zile cu Kasi Bennett (26 de ani). Mai mult, Christine preconiza că cei doi ar urma să se căsătorească în curând.

Mai multe