Uşurel, că-ţi cade capul!

12 noiembrie 2012 14:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sărăcuţul! Celebrul actor american Nick Nolte (71 de ani) a adormit în timp ce mânca un sandviş uriaş pe aeroportul din Los Angeles. Fotografiile cu starul picotind au făcut înconjurul lumii.

Paparazzii l-au urmărit pe star după ce a coborât dintr-un avion. Cu pălăria trasă pe ochi, pentru a nu fi recunoscut, Nolte s-a aşezat tacticos pe o bancă, cu bagajele cât mai aproape de el, şi a început să înfulece din sanviş.

Numai că oboseala s-a dovedit mai puternică decât foamea şi somnul a pus stăpânire pe actorul septuagenar. Nick Nolte nu mai are vigoarea din anii de glorie şi a ajuns aproape de nerecunoscut. Duce o viaţă dezordonată şi nu are grijă de felul cum arată şi cum se poartă.

În 2011, a fost arestat pentru conducere în stare de ebrietate. Locuieşte mai mult singur în casa lui din Malibu. Nolte a avut 3 soţii şi a divorţat de 3 ori.

Click!spune

Nick Nolte a devenit cunoscut mai ales datorită rolului de frate sărac şi rebel din serialul “Om bogat, om sărac”, din anii ’70. Actorul a jucat şi în alte filme de succes, cum ar fi “Războinicul” şi “A fost odată ca niciodată”.

Mai multe