Vă amintiți de Jenny Shimizu? Ea s-a iubit cu Angelina Jolie

13 martie 2018 14:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Înainte să fie căsătorită cu Jonny Lee Miller, Billy Bob Thornton ori Brad Pitt, Angie a avut o viață amoroasă tumultuoasă. Prima relație a avut-o la 14 ani, iar, peste ani, Angelina a descris-o ca fiind „la fel de intensă precum un mariaj”.

Asta și pentru că și-a amenințat mama că renunță la școală dacă nu o lasă să locuiască împreună cu el, la ea acasă. Și deși n-a durat decât doi ani, această primă relație a maturizat-o și a făcut-o să-și aleagă drumul în viață.

La 16 ani, Angelina a decis să se îndrepte spre o carieră în actorie. N-a durat mult, iar primele roluri au și sosit pentru ea. La primul film, ”Foxfire” (1996), Angie a făcut prima ei cucerire pe platourile de filmare. Pe numele ei Jenny Shimizu, fotomodelul a fost prima dragoste a actriței, pe care a cunoscut-o pe micile ecrane. S-a îndrăgostit de ea din ”prima secundă” și s-ar fi căsătorit cu ea dacă nu l-ar fi întâlnit în scurt timp pe actorul Jonny Lee Miller, cu care ajunge, în 1996, la starea civilă.

Vorbind peste ani despre această experiență, Angie a recunoscut că e bisexuală și că relația cu Jenny a fost cât se poate de adevărată. ”Probabil că m-aș fi căsătorit cu Jenny dacă nu aș fi făcut-o cu soțul meu. M-am îndrăgostit de ea în prima secundă în care am întâlnit-o.”, declara ea în 1997 într-un interviu.

Citește povestea de dragoste dintre Angelina și Jenny!

Mai multe