Val Kilmer a ajuns piele şi os

2 iunie 2016 19:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Se topeşte pe picioare! Cunoscut pentru rolurile din filmele “Batman Forever” şi “Sfântul”, Val Kilmer a ajuns o umbră a bărbatului falnic şi robust, de altădată. A slăbit rău din cauza cancerului.

Actorul Val Kilmer (56 de ani) a fost surprins recent în Hawaii. A ajuns piele şi os după o luptă de mai bine de un an cu cancerul la gât. El a negat mereu cu încăpăţânare că ar fi bolnav. Însă mama lui, Gladys Kilmer, a recunoscut că starul a suferit o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a unei tumori de la nivelul gâtului.

Val a refuzat să-şi trateze boala, însă s-a simţit aşa de rău, încât a fost internat de urgenţă la sfârşitul anului 2015. După operaţie i-a fost introdus un tub în gât care să-l ajute să respire. În cele din urmă, starea sa s-a mai ameliorat şi a scăpat de acest tub de traheostomie. Recent, actorul a spus prietenilor că e pe cale de a învinge boala.

Kilmer a fost căsătorit cu actriţa Joanne Whalley (51 de ani) între 1988-1996, căsnicie din care au rezultat doi copii, Mercedes (24 de ani) şi Jack (20 de ani).

Mai multe