Val Kilmer: «Nu am cancer. Michael Douglas e prost informat»

3 noiembrie 2016 12:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul american Michael Douglas (72 de ani) a declarat recent că Val Kilmer suferă în secret de cancer şi că boala ar putea fi localizată la nivelul gâtului sau limbii. După această afirmaţie, actorul Val Kilmer a scris un mesaj pe Facebook în care a infirmat cele spuse de Douglas.

„Îl iubesc pe Michael Douglas dar este prost informat”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook. „Ultima dată când am vorbit cu el a fost în urmă cu aproape doi ani, când i-am cerut o recomandare pentru un specialist care să mă diagnosticheze pentru o umflătură în gât, care mă împiedica să continui turneul cu piesa mea. În cele din urmă am apelat la o echipă de la UCLA și am aflat că nu am cancer sub nicio formă”, a precizat actorul.

Kilmer (56 de ani) a fost politicos cu Douglas în mesajul său de pe Facebook, descriindu-l ca pe un „prieten iubitor și devotat al unui grup de oameni talentați din întreaga lume” și afirmând despre el că „nu a vrut să facă rău”.

„Mulțumesc (pentru sprijin) dar nu am cancer. M-am vindecat de tumoarea în chestiune anul trecut. Nu vă încredeți în zvonuri”, a mai scris actorul pe contul său, scrie news.ro.

Ce a declarat Michael Douglas

Aflându-se într-o discuţie de tipul Q&A (Question&Answers/ Întrebări&Răspunsuri) cu prezentatorul TV Jonathan Ross, în cadrul evenimentului "An Evening with Michael Douglas/ O după-amiază cu Michael Douglas", desfăşurat în Londra, actorul a vorbit despre filmările pentru pelicula "The Ghost in the Darkness/ Umbra şi întunericul" (1996), în care a jucat alături de Val.

Potrivit The Sun, acesta a declarat: "Filmul nu a ieşit atât de bine precum mă aşteptam, dar m-am simţit bine. Val a fost un tip minunat care acum se confruntă cu boala pe care am avut-o eu, iar lucrurile nu stau aşa bine pentru el. Mă rog pentru el. De asta nu aţi mai auzit atât de multe despre Val în ultima vreme", a mai spus Douglas.

Mai multe