Vampiriţa Kristen Stewart, bătută de iubită?

18 decembrie 2016 20:07   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Schimbă femeile ca pe şosete! “Vampiriţa” Kristen Stewart are o nouă iubită, fotomodelul Stella Maxwell. Relaţia lor se pare că e cu năbădăi, fiindcă actriţa a fost pozată recent plină de vânătăi pe faţă.

Actriţa Kristen Stewart (26 de ani), binecunoscută din saga “Amurg”, a fost surprinsă de paparazzi cu noua iubită, Stella Maxwell (26 de ani), în Savannah, statul Georgia, SUA, în urmă cu 3 zile.

Avea buza de jos tăiată şi faţa plină de vânătăi, iar genunchii răniţi. A încercat în zadar să-şi ascundă vânătăile sub ochelari. Kristen nu a vrut să spună ce a păţit. Însă gurile rele spun că diva, care are o avere de 70 de milioane de dolari, ar fi fost bătută de iubită.

Cele două lesbiene s-ar fi îmbătat şi s-ar fi încăierat într-o noapte. Actriţa ar fi căzut în genunchi şi s-ar fi lovit rău. Însăşi Kristen recunoaşte: “Sunt foarte impulsivă! Nu stau mult să gândesc ce ar fi bine pentru mine”. Ea s-a despărţit recent de cântăreaţa canadiană St. Vincent (34 de ani). Noua sa iubită, Stella Maxwell, a avut o relaţie cu cântăreaţa Miley Cyrus în 2015. Kristen a avut o relaţie cu întreruperi cu partenerul său din saga “Amurg”, Robert Pattinson (30 de ani), din 2008 până în 2014. S-au despărţit după ce actriţa s-a cuplat cu regizorul  Rupert Sanders (45 de ani), care era însurat. După aceea, Kristen s-a iubit doar cu femei, între care s-au numărat cântăreaţa Soko şi fosta asistentă Alicia Cargile.

Mai multe