"Vampirule", ţi-ai bătut joc de capul tău!

24 noiembrie 2014 21:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cunoscut din seria de filme cu vampiri, ”Amurg”, Robert Pattinson (28 de ani) a apărut recent, la un eveniment monden, care a avut loc în Beverly Hills, cu o tunsoare foarte caraghioasă.

Oare, starul cu o avere de 100 de milioane $, se zgârceşte să se ducă la frizer şi şi-a tăiat singur părul în oglindă cu toporul?! Actorul şi-a ras ceafa şi a lăsat o bordură neregulată care e complet asimetrică, adică din stânga pleacă de la un nivel şi în dreapta ajunge la alt nivel.

Nici măcar lama de ras nu i-a funcţionat prea bine, pentru că pe jumătate de ceafă au rămas nişte dâre nereuşite. În mijlocul cefei şi-a lăsat un dreptunghi care are latura de jos oblică, în loc să fie perfect orizontală.

În criză de personalitate sau nu, actorul britanic poate fi asemănat mai degrabă cu un puşti care şi-a cheltuit banii de frizer pe prostii şi apoi s-a “coafat” singur în oglindă. Oricum, schimbarea de imagine l-a ajutat să o cucerească pe cântăreaţa britanică FKA Twigs (26 de ani) alături de care se afişează ori de câte ori are ocazia.

Mai multe