Van Damme a făcut infarct!

20 octombrie 2010 15:34   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorului Jean Claude Van Damme i-a cedat inima, marţi, în timpul filmărilor pentru ultimul său film.

La numai o zi după ce a împlinit 50 de ani, pe fondul mahmurelii şi al oboselii, după cum spun martorii, Van Damme a făcut un infarct.

"I s-au tăiat picioarele, tremura tot, se ţinea cu pumnii strânşi de piept şi urla că va muri", a spus un martor. El a fost transportat de urgenţă la un spital din New Orleans, unde a fost însoţit de soţia lui, Gladys Portugues.

Kristopher (23 de ani)

Starul  a venit în oraşul american pentru trei zile de filmare la pelicula „Weapon". Acum, actorul se află la reşedinţa sa din Belgia, pentru recuperare. Potrivit reprezentanţilor săi, acesta îşi va reveni în totalitate destul de repede.

Van Damme: «Românii sunt foarte simpatici, dar n-au noroc»

Jean Claude Van Damme: «Românii sunt nişte oameni foarte dulci»

Van Damme: «Sunt un timid, nu sunt un dur!»

Jean-Claude Van Damme filmează la studiourile MediaPro

Martorii spun că Jean Claude Van Damme a petrecut până în zori, de ziua lui, care a avut loc luni. Nedormit şi mahmur, actorul a vrut să termine cât mai repede filmările şi, în final, a clacat.

Bianca (20 de ani)

La Bucureşti,era în mare formă

Jean Claude Van Damme a filmat şi în Bucureşti. Actorul a fost mai tot timpul cu zâmbetul pe buze şi într-o formă fizică de invidiat. El nu a venit singur în Capitală, ci i-a luat şi pe doi dintre copiii lui. Bianca (20 de ani) şi Kristopher (23 de ani) sunt şi ei actori în SUA.

Van Damme pe Lipscani, în Bucureşti

Mai multe