Van Damme i-a dat casa lui Ice Cube

18 mai 2016 21:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

De un an se chinuieşte să vândă casa lui din Marina de Rey! În sfârşit, după ce a lăsat la preţ, Jean Claude Van Damme a găsit cumpărător. Şi ce mai cumpărător! Ice Cube.

Ultimii ani nu au fost extraordinari pentru Jean Claude Van Damme (55 de ani), care a fost cât pe ce în 2014 să divorţeze de soţie. Nici pe partea carierei lucrurile nu au strălucit şi averea lui e de doar 30 de milioane de dolari. Aşa a ajuns să se gândească serios să îşi vândă vila de 705 metri pătraţi din Marina del Rey, Los Angeles. În iunie 2015 a cerut 9,99 milioane de dolari, dar nu a găsit nici un doritor. Vila construită în 2011 are o privelişte uluitoare către Grand Canal, şase dormitoare uriaşe cu baie proprie, o sală de cinema luxoasă, sală de forţă, o terasă imensă cu vedere panoramică. Piscina încălzită din faţa casei este o adevărată binecuvântare pentru doritorii de îmbăieri nocturne. La începutul lunii martie repperul şi actorul Ice Cube, care are o avere de peste 140 de milioane de dolari, a pus ochii pe casă. Şi-a trimis avocaţii şi l-a bătut la cap pe Van Damme până a lăsat la preţ. 

Actorul, care s-a mutat aici în 2012, s-a lăsat înduplecat în cele din urmă. Preţul final: 7,25 milioane de dolari. Tot a făcut profit, pentru că în 2012 a dat pe ea doar 6 milioane de dolari şi renovarea l-a costat doar 200.000 de dolari. 

Mai multe