Van Damme, umilit în Centrul Vechi din București

3 martie 2016 18:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jean- Claude Van Damme (55 de ani) nu este pentru prima dată în România. Deși până acum a venit pentru proiectele pe care le are în lumea filmului sau a reclamelor TV, de această dată actorul a ajuns tot cu treabă la Bâlea Lac, unde a filmat un nou spot publicitar. Cu toate acestea, și-a făcut timp și pentru o ieșire în Centrul Vechi al Capitalei.

Urmărit de fotografii de la WOWbiz, belgianul a fost surprins trecând printr-un moment stânjenitor, mai ales pentru un star de rangul lui. În timp ce a ieșit în centrul Bucureștiului, Jean-Claude Van Damme, însoțit de alți cinci bărbați, printre care și gărzile lui de corp, a fost umilit de un bodyguard al unui club. Pentru că Van Damme era îmbrăcat sport, bărbatul de la ușa localului nu l-a lăsat să intre, întrucât nu respecta codul vestimentar impus de locul respectiv.

Cu toate acestea, oamenii din anturajul actorului l-au convins pe bodyguard să-i permită accesul în club lui Van Damme. Mai mult, chiar când și-a făcut apariția în Centrul Vechi, Jean-Claude a fost abordat de o florăreasă care i-a oferit o zambilă parfumată.

Mai multe