Vanilla Ice, arestat pentru spargerea unei locuinţe şi furt calificat

19 februarie 2015 16:35   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Vanilla Ice, cunoscut interpret al melodiei „Ice, Ice, Baby” a fost arestat, miercuri (18 februarie), în Florida. Cântăreţul de 47 de ani este acuzat că a spart o locuinţă dar şi de furt calificat.

În anii ’90 mulţi fredonau versurile melodiei care l-au făcut celebru pe Robert Matthew Van Winkle, alias Vanilla Ice. La 25 de ani de la lansarea celebrului hit „Ice, Ice, Baby”, rapperul a ajuns un infractor.

Vanilla Ice este acuzat că ar fi sustras numeroase obiecte dintr-o casă începând din luna decembrie a anului trecut. Casa din care ar fi furat rapperul este o clădire abandonată, aflată în custodia justiției.

Conform poliției din Lantana, Vanilla Ice, animator al unei emisiuni de televiziune care vizează renovarea unor case, a găsit de cuviință să ia lucruri din casa abandonată pentru a mobila una din casele pe care le renovează în cadrul emisiunii.

„În cursul anchetei s-a demonstrat că Robert Van Winkle a jucat un rol important în spargerea casei și furtul acestor obiecte. Renovează casa aflată alături de clădirea din care au dispărut obiectele. S-a eliberat mandat de percheziție, iar poliția din Palm Beach a făcut constatările”, se arată în comunicatul emis de poliție.

Vanilla Ice a fost eliberat la câteva ore de la arestare și asigură că este vorba doar de "o neînțelegere". „Totul se va lămuri”, a spus el. Rapperul are o avere estimată la 18 milioane de dolari.

A câştigat numeroase premii cu melodia „Ice, Ice, Baby”

Vanilla Ice este celebru mai ales pentru piesa "Ice, Ice, Baby", care a fost unul dintre hiturile anului 1991. Printre albumele lansate de Vanilla Ice se numără "Hooked" (1989), "To the Extreme" (1990), "Extremely Live" (1991), "Hard to Swallow" (1998), "Bi-Polar" (2001), "Hot Sex" (2003), "Vanilla Ice Is Back!" (2008), "WTF" (2011).

A fost recompensat cu două American Music Awards, în 1991, când a fost nominalizat şi la premiile Grammy şi a câştigat şi un People's Choice Award, pentru materialul "Ice, Ice Baby". Vanilla Ice a concertat şi în România, în 2007, la festivalul de muzică Coke Live, organizat pe insula Lacul Morii din Bucureşti.

Mai multe