Vedetele de la Hollywood, înainte şi după naştere

23 noiembrie 2009 5:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cât de bine se descurcă însă vedetele când trebuie să scape de kilogramele pe care le-au acumulat în timpul sarcinii? New York Daily News a strâns laolaltă pozele cu cele mai celebre mămici de la Hollywood, înainte şi după naştere.

La doar cinci săptămâni de la naşterea celui de-al patrulea copil, Heidi Klum a fost într-o formă de milioane pe podiumul de prezentare a colecţiei Victoria’s Secret. Heidi Klum a fost şi gazda spectacolului, dar a defilat şi ca model.

Nicole Richie a născut, în septembrie, un băieţel, acesta fiind cel de-al doilea copil pe care fiica adoptivă a lui Lionel Richie îl are împreună cu iubitul ei, muzicianul Joel Madden.

Primul copil, o fetiţă, a venit pe lume în ianuarie 2008, în aceeaşi zi cu primul copil al Christinei Aguilera.

Christina Aguilera a renunţat la imaginea de fată rea când a rămas gravidă cu soţul său, Jordan Bratman. Deşi a încercat să ţină ascunsă sarcina de presă, cea care a făcut publică vestea a fost Paris Hilton. Christina Aguilera nu a mai avut încotro şi a trebuit să recunoască şi chiar a pozat nud în timpul sarciii. La şapte luni de la naşterea fiului său, Christina a afişat o siluetă de invidiat.

Pe 20 august 2008, cântăreaţa Gwen Stefani i-a putut spune "Hey Baby" fetiţei sale, Zuma Nesta Rock, cel de-al doilea copil pe care îl are împreună cu Gavin Rossdale.

Cântăreaţa a reuşit să aibă un abdomen impecabil, mai lucrat chiar decât înainte de a rămâne însărcinată. "Când eram însărcinată pofteam orice. Aş fi făcut orice pentru o porţie de mâncare mexicană sau pentru o pizza. A fost nevoie de o voinţă de fier după ce am născut, de o dietă echilibrată şi de mult sport", declara cântăreaţa.

În timpul sarcinii sale, Jennifer Lopez a luat mai multe kilograme în plus. După naşterea gemenilor, a fost subiectul multor bârfe, spunându-se că şi-a pierdut formele, inclusiv celebrul posterior. Tocmai de aceea a fost nevoită să urmeze un regim foarte strict şi antreamente la sală de trei ori pe săptămână.

După trei luni de la naşterea primului copil, Britney Spears a rămas gravidă cu cel de-al doilea copil şi a avut dificultăţi în a reveni la formele iniţiale. Acum însă a spus adio kilogramelor în plus, reuşind să slăbească şase kilograme într-o lună, datorită unei alimentaţii sănătoase şi vizitelor la sală.

Despre Angelina Jolie se poate spune că am vazut-o mai mult însărcinată în ultima perioadă. Este însă o vedetă care nu a avut probleme cu kilograme după sarcină. Poate este şi din cauza dietei drastice pe care a trebuit să o ţină pentru rolul din filmul Salt, ea fiind nevoită să slăbeasă 10 kilograme. Angelina a apelat la o dietă de detoxifiere care nu-i permite decât să consume lichide o dată la două ore, hrana solidă fiind exclusă.

Sarcina pentru Halle Berry nu a fost deloc uşoară, actriţa fiind diagnosticată cu diabet de tip II. După naştere, vedeta a reuşit să dea jos 18 kilograme în numai 6 săptămâni, reuşind să revină la formele de invidiat.

Mai multe