Vedetele își exprimă regretul față de moartea cântăreței Amy Winehouse

24 iulie 2011 3:21   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Multe celebrităţi şi-au exprimat şocul şi regretul imens despre moartea lui Amy Winhouse, imediat după aflarea veștii, pe rețelele de socializare.

Cântăreaţa Kelly Osbourne a mărturisit: "Nici nu pot să mai respir acum, plâng atât de tare. Tocmai mi-am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. Te voi iubi întotdeauna Amy şi nu o să uit niciodată cine ai fost cu adevărat".

Actriţa Demi Moore a scris şi ea pe Twitter că le transmite condoleanţe membrilor familiei lui Amy şi că speră ca sufletul ei tulburat să îşi găsească pacea.

Demi Lovato: "Amy Winehouse… Atât de trist. Din nefericire, lumea a pierdut o femeie incredibil de talentată cu o boală atât de cumplită... depedenţa"

Nicki Minaj: "Este un fel de glumă proastă? Vă rog, spuneţi-mi că Amy Winehouse n-a murit".

Rihanna transmite, pe Twitter, că este profund îndurerată.

Cântăreaţa LeAnn Rimes a scris: "Odihneşte-te în pace Amy Winehouse. Atât de tristă să văd cum un asemenea talent s-a pierdut, cum viaţa ei a sfârşit cu o tragedie. Mă întristează foarte mult".

Fotbalistul Rio Ferdinand şi-a exprimat tristeţea: "Tocmai am aflat vestea că Amy winehouse a fost găsită moartă....ce veşti rele. Un talent natural măreţ, păcat că s-a sfârşit aşa".

"Tocmai am auzit ştirea că Amy Winehouse a murit. Ce talent imens. Mă rog ca ea să fie acum într-un loc mai bun şI să-şI fi găsit pacea", a declarat Kim Kardashian.

Şi vedetele din România o apreciau pe cântăreaţă, aşa că şi-au exprimat durerea fără reţineri.

"Am făcut escală şi când am deschis telefonul mi-au intrat ştirile....:"Amy Winehouse a murit. A fost găsită moartă în apartamentul ei din Londra."... avea 27 de ani...atât de trist", a postat Andreea Raicu pe Facebook.

"Tears will not dry. Good bye Amy(Lacrimile nu se vor usca. La Revedere Amy!)", a scris Corina.

Mai multe