Veste devastatoare pentru fanii serialului «Doi bărbaţi şi jumătate». Ce pregătesc producătorii celebrului sitcom

14 mai 2014 16:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sitcomul de succes "Doi bărbaţi şi jumătate" ne-a făcut să râdem din 2003 cu gura până la urechi. Din nefericire pentru fanii serialului, producătorii au făcut un anunţ care-i va întrista foarte tare. Ajuns la finalul sezonului 11, producătorii televiziunii CBS au anunţat miercuri că cel mai lung sitcom al Americii se va încheia după al 12-lea sezon.

"Doi bărbaţi şi jumătate", care-i are în distribuţie pe actorii Ashton Kutcher (36 de ani) şi Jon Cryer (49 de ani), a fost cel mai de succes serial american. Angus T. Jones (20 de ani) a ieşit din sitcom în cel mai recent sezon, după ce a făcut unele comentarii deplasate la adresa producătorilor. „Doi bărbaţi şi jumătate” este o comedie despre trei tipi din generaţii diferite, care învaţă ce înseamnă să fii bărbat. Creaţie a televiziunii CBS, sitcomul l-a avut ca protagonist până în sezonul 9 pe actorul Charlie Sheen (48 de ani).

Charlie Harper (Sheen) este un burlac înstărit, cu o casă pe plajă, un Jaguar în garaj şi succes la femei. Stilul lui relaxat de viaţă din Malibu e întrerupt de apariţia fratelui său înţepat, Alan (Cryer), care e pe cale să divorţeze, şi a fiului lui de 10 ani, Jake (Jones), care se mută la el. Pentru a complica şi mai mult situaţia, în schemă apar Evelyn (Taylor) – mama egocentrică şi obsedată de control a celor doi fraţi, Judith (Hinkle) – soţia lui Alan, care ar putea fi lesbiană şi Rose (Lynskey) – o simpatică vecină care a avut o aventură cu Charlie şi care e hotărâtă să rămână în viaţa lui cu orice preţ.

În ciuda înstrăinării dintre ei, Charlie şi Alan au ceva în comun: amândoi ţin la Jake şi vor tot ce-i mai bun pentru puşti. Fraţii sunt de acord să-l crească împreună pe Jake şi cei doi bărbaţi şi jumătate au, astfel, parte împreună de aventuri care mai de care mai amuzante. Din sezonul al 10-lea, sitcomul îl va găzdui pe Ashton Kutcher, cel care va cumpăra vila lui Harper după moartea sa.

Mai multe