Vezi pe ce bunaciune se bat fotbaliștii englezi!

26 noiembrie 2010 8:24   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Numită cea mai sexy suporteriță a celor de la Liverpool în 2010, Amanda Harrington stârnește pasiuni nebănuite printre fotbaliștii din Premiere League.

Deși în momentul de față are o relație cu puștiul de 18 ani de la Everton, Jose Baxter, presa britanică o suspectează de un ”derapaj” cu mijlocașul celor de la Newcastle United, Joey Barton, cu zece ani mai în vârstă față de ”rivalul” său. Frumoasa de 29 de ani a dezmințit că are vreo legătură cu Barton, mai ales că nu a fost niciodată surprinsă de paparazzi în compania acestuia și a afirmat în dese rânduri că este fericită și îndrăgostită alături de Baxter.

Amanda Harrington a fost desemnată de revista Maxim printre cele mai sexy 20 de femei din lume și a câștigat primul ei concurs, Miss Liverpool, la numai 16 ani. Între timp a fost imaginea Formulei 1 în Germania, a apărut în majoritatea publicațiilor britanice, a realizat un calendar vândut în 7000 de exemplare și a realizat recent o ședință foto pentru ediția americană a revistei Playboy. A apărut de asemenea și în două episoade din serialul ”Girls of Playboy Mansion” iar visul ei este să apară pe coperta Sports Illustrated.

Iată câteva imagini fierbinți cu Amanda:

Mai multe