Vezi topul celor mai sexy sportive din 2015

31 decembrie 2015 13:01   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Finalul de an a adus şi un clasament inedit, în care au contat performanţele atletelor, dar mai ales aspectul fizic. Sunt sportive din discipline total diferite, dar au un numitor comun: sunt adevărate bombe-sexy.

Un top cinci, conform presei intrenaţionale, e format din sportive ca Saitova, Rousey,  Morgan, Bouchard şi Sharapova, iar Click! le prezintă pe fiecare:

5. Alexandra Saitova: e născută vara în 1992 şi e cea mai frumoasă practicantă de curling. Face parte din echipa naţională a Rusiei şi a participat la Olimpiada de Iarnă din 2014, cu un an înainte fiind la selecţionata de juniori care a luat aurul la Universiadă.

4. Ronda Rousey: e născută în 1987, în America, şi e o luptătoare de arte marţiale mixte, dar şi actriţă. E prima femeie din SUA care a luat o medalie olimpică, bronzul la judo. Din decembrie acest an e clasată pe primul loc în ierarhia atletelor din lumea MMA, adică a artelor marţiale mixte. A apărut în multe emisiuni tv şi a avut roluri în mai multe filme cunoscute.

3. Alex Morgan: o fotbalistă din SUA, născută în 1989, cu trăsături de fotomodel şi care pe terenul de joc e invincibilă. E medaliată cu aur la Olimpiadă, campioană mondială şi în 2011 a fost aleasă cea mai bună jucătoare din America. Morgan e atacant la echipa Orlando Pride.

2. Eugenie Bouchard: tenismenă ce provine din Canada, născută în 1994 şi pe locul 48 în lume. De o frumuseţe răpitoare, ea a fost prima din ţara ei care a ajuns într-o finală de Grand Slam, în 2014. Datorită aspectului fizic extrem de plăcut şi-a atras sponsori importanţi şi e deja multimilionară în dolari.

 1. Maria Sharapova: rusoaica e născută în 1987 şi e pe primul loc în top, ea având o frumuseţe naturală ce nu necesită machiaj sau photoshop pentru a ieşi în evidenţă. E printre cele mai bogate sportive din lume, a adunat zeci de milioane de euro doar din reclame, şi e printre cele mai titrate. A câştigat printre altele, turneul de la Wimbledon şi US Open.

Mai multe