Victoria Beckham a spart 500.000 € într-o zi la shopping

12 ianuarie 2010 12:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fosta solistă a grupului Spice Girls şi-a cumpărat, între altele, 20 de perechi de pantofi 'Dolce & Gabbana', 12 perechi de ochelari Versace şi un ceas Rolex, pe care a achitat 278.000 de euro.

Aceasta a fost doar o parte dintre cumpărăturile efectuate de Victoria în oraşul modei. Potrivit cotidianului 'Daily Star', într-unul dintre magazinele vizitate de soţia lui Beckham, situat pe celebra Via Montenapoleone din Milano, vânzătorul care i-a împachetat cele patru costume Armani achiziţionate a declarat că s-a simţit 'ca şi cum ar fi câştigat la loterie'.

'Articolele din aceste magazine sunt minunate şi parcă îţi spun: Vino şi cumpără-mă! Vino şi cumpără-mă! Şi, una pe peste alta, aşa are de câştigat şi economia', a declarat Victoria Beckham, încercând să justifice frenetica sa după-amiază la cumpărături. Soţia lui Beckham a recunoscut, totodată, că 'shopping-ul este ca un drog' pentru ea. 'Cu cât ai mai multe, cu atât îţi doreşti mai multe. Când sunt la Milano, nu ştiu cum pot rezista', a adăugat fosta Spice Girls.

Mai multe