Victoria și Beckham, escapadă romantică la Paris! «Se ține scai de el, penibil!»

18 ianuarie 2018 17:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Victoria și David Beckham sunt două persoane foarte ocupate, fiecare dintre ei având propriile proiecte în care sunt implicați, dar își găsesc timp pentru a petrece momente împreună și a ține aprinsă flacăra iubirii. Recent, și-au făcut bagajele pentru a face o escapadă în cel mai romantic oraș din lume, Paris.

Victoria împătășește numeroase fotografii cu prietenii săi virtuali pentru a-i ține la curent cu cele mai recente evenimente din viața ei, și nu a făcut o excepție nici de această dată. Soția fostului fotbalist, a distribuit prietenilor săi o fotografie dintr-un restaurant exclusivist din Paris. În ciuda atmosferei de poveste și a decorului extraordinar, David Beckham nu pare prea bucuros să pozeze alături de soția lui .

Zâmbetul său este unul forțat, și nu manifestă niciun semn de apropiere către  Victoria, care îl ține în brațe, privind serios către aparatul de fotografiat. Imaginea încărcată de Victoria nu a rămas fără aprecieri din partea fanilor, dar a primit și comentarii negative."El nu o atinge, iar ea se ține scai de el ca și cum ar încerca să demonstreze că îi este stăpână, groaznic, este penibilă", a fost unul dintre mesaje, potrivit dailymail.co.uk.

Victoria a ținut să le distrubuie fanilor imagini din camera de hotel în care a fost cazată, ba chiar a fotografiat și cada de baie, cu baterie suflată cu aur. Fosta componentă Spice Girls a demonstrat că are simțul umorului și a încărcat o poză din lift, în care a făcut referire la asemănarea dintre modelul avut de rochia sa și modelul existent pe unele canapele."Nu este nimic cu o canapea într-un lift", au fost cuvintele pe care le-a adăugat în descrierea imaginii. 

Recent, Victoria a iscat o dezbatere amplă după ce a folositoimagine aunui manechin subponderal pentru apromova o coelcție de haine. Internauții au condamnat-o pentru alegere și au acuzat-o de faptul că acordă un exemplu negativ fetelor din întrega lume, promovând o imagine nesănătoasă și un ideal de frumusețe anormal. 

Mai multe