Victoria și David Beckham, 18 ani de căsnicie. Cum au marcat momentul

4 iulie 2017 17:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Soții Beckham au împlinit 18 ani de căsnicie. Victoria (43 de ani) și David ( 42 de ani) au împărtășit cu prietenii virtuali câte o poză pe care cei doi au considerat-o ca fiind cel mai fericit și de neuitat moment al relației lor.

Victoria și David Beckham au distribuit câte o poză pentru a celebra aniversarea celor 18 ani de căsnicie fericită. Cei doi formează o familie din anuln1999, fiind unul dintre cele mai admirate, respectate și reprezentative cupluri din showbiz-ul internațional. El, fotbalist cu o carieră impresionantă și idol al milioanelor de femei din întreaga lume, iar ea, fostă componentă a Spice Girls și, în prezent, una dintre cele mai de succes femei de afaceri, cei doi sunt un model pentru multe familii.

David și Victoria împlinesc marți, 4 iulie, 18 ani de la nunta de vis pe care au organizat-o într-un cadru de basm la un castel de lângă Dublin. Pentru a marca acest eveniment, creatoarea de modă a ales să distribuie pe Instagram o fotografie din ziua nunții lor.

În schimb, fotbalistul a optat pentru o poză reprezentativă pentru cei doi, ca cuplu. Celebra fotografie în care îndrăgostiții sunt îmbrăcați în negru, în haine de piele,  a fost alegerea lui David.

”Waw, chiar am făcut asta. Aniversare fericită minunatei mele soții, o mamă grozavă și o puternică femeie de afaceri”, a fost descrierea care a emoționat internauții.

Mai multe