VIDEO Află de ce a dispărut Prince de pe reţelele de socializare

27 noiembrie 2014 12:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreţul american Prince (56 de ani) şi-a exprimat deseori dezgustul său faţă de industria muzicală. Acest fapt a dus la dispariţia lui de pe toate reţelele de socializare, inclusiv de pe Facebook, Twitter şi YouTube, la două luni după lansarea celor mai recente două albume ale sale.

S-a întâmplat brusc! Miercuri dimineaţă, conturile de pe Twitter, Facebook şi YouTube ale cântăreţului Prince nu mai erau accesibile, potrivit Mediafax. Prince nu a oferit, deocamdată, nicio explicaţie pentru acest gest, însă cele mai recente două albume ale sale, lansate simultan în septembrie, puteau fi încă ascultate pe site-ul de streaming muzical Spotify. În general, muzicienii văd în reţelele de socializare un mijloc de promovare a pieselor lor. În schimb, Prince s-a arătat întotdeauna sceptic faţă de aportul reţelelor Twitter şi Facebook.

Prince s-a făcut remarcat în Minneapolis (statul Minnesota) la sfârşitul anilor 1970, abordând un stil original, care combina influenţele funk, rock şi pop. Albumul său din 1980, "Dirty Mind", i-a adus aprecierea din partea publicului. "Purple Rain" şi filmul cu acelaşi titlu, lansate în 1984, i-au adus celebritatea pe plan mondial.

Mai multe