VIDEO Anne Hathaway, STRĂLUCITOARE la premiera «Mizerabilii»

6 decembrie 2012 0:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Anne Hathaway a ţinut să se plângă că arată ca fratele ei gay după ce şi-a tuns părul şi a slăbit pentru filmul "Mizerabilii".

Potrivit Daily Mail, frumoasa actriţă a arătat splendid pe covorul roşu, la premiera filmului "Mizerabilii" de miercuri seară, în Londra.

Anne, în vârstă de 30 de ani, şi-a afişat silueta subţire într-o rochie strălucitoare de la Givenchy care i se lăsa în jos pe umeri şi îi dezvăluia spatele gol. Croiala îi venea perfect pe coapse şi i se mula pe trupul sculptat, lăsând totodată epidermă la vedere.

VEZI VIDEO

Vedeta care joacă rolul lui Fantine a pierdut kilograme bune pentru a putea apărea în film, dar se pare că şi-a recăpătat forma feminină după terminarea acestuia şi chiar le-a declarat reporterilor prezenţi la eveniment că îşi dorea nespus un rol în această producţie.

"E genul de slujbă în urma căreia simţi că ai putea înapoia salariul la sfârşitul săptămânii, a fost un vis şi nu pot să cred că eu sunt fata care a jucat-o pe Fantine", a povestit ea.

Întrebată dacă ar fi mers mai departe de tăierea frumoaselor sale şuviţe brunete şi scăderea în greutate, Anne a răspuns: "Nu a fost nevoie să îmi scot dinţii, dar nimeni nu a întrebat, aşa că da, aş fi făcut orice".

Bazat pe un musical, "Les Miserables" ("Mizerabilii") este regizat de Hooper, omul din spatele aclamatului film "Discursul regelui".

Mai multe