VIDEO Brooke Schields, dezvăluiri șocante despre divorțul de Andre Agassi

4 octombrie 2013 11:08   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Mariajul acestora s-a terminat brutal, la doar doi ani de la căsătorie.

Invitată în cadrul unei emisiuni a cărei teme era divorțul, Brooke a făcut o mărturisire șocantă despre divorțul de Agassi. Fosta soție a acestuia le-a povestit celor prezenți cum Agassi i-a spus să zică mersi că se despart înainte să fi avut copiii.

"Sunt divorțată. Pentru mine a fost oarecum ușor să trec peste această perioadă. Când ne-am despărțit Andre mi-a spus: Fii fericită că nu am avut copiii, altfel nu te lăsam să scapi așa ușor", a mărturisit Brooke.

Actrița susține că fragmentul din cartea autobiografică a tenismenului în care acesta vorbește despre divorț nu este adevărat. Brooke susține că a fost obligată să fie de acord cu versiunea propusă de fostul ei soț.

"Mi-a organizat o întâlnire cu redactorul cărții sale, care mi-a citit ceea ce scrisese despre această perioadă a vieții noastre. Evident că nu am putut schimba nimic. Nu știu de ce a scris cartea și nici nu sunt sigură că a primit reacția pe care și-o dorea", a mai spus aceasta.

În capitolul în care vorbea despre divorțul de fosta sa soție, Agassi menționa că divorțul a avut loc în condiții amiabile și că se vor iubi și respecta în continuare.

Brooke s-a recăsătorit cu scriitorul Chris Henchy, împreună cu care are două fetițe.

Mai multe