VIDEO - Cântăreaţă celebră, moartă în urma unui accident de avion

10 decembrie 2012 10:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jenni Rivera, o cântăreaţă mexico-americană în vârstă de 43 de ani, şi-a pierdut viaţa după ce avionul în care se afla, împreună cu alte şapte persoane, s-a prăbuşit în nordul Mexicului.

Avionul de mici dimensiuni a plecat de la Monterrey, unde artista a susţinut un concert în jurul orei 3:30. Autorităţile au pierdut contactul cu pilotul aparatului de zbor la 10 minute după decolare.

Jenni Rivera este cunoscută pentru interpretarea stilurilor nortena şi banda. Divorţată de trei ori, vedeta a avut cinci copii. Jenni a fost şi o femeie de afaceri de succes, de-a lungul anilor lansând pe piaţă parfumuri, cosmetice şi diverse linii vestimentare care i-au purtat semnătura.

Prin intermediul fundaţiei Jenni Rivera Love, artista a ajutat mamele singure şi victimele violenţelor domestice. În ceea ce priveşte cariera ei profesională, Jenni Rivera s-a bucurat de mare succes încă de la început.

Albumul ei de debut - "Chacalosa" -  s-a vândut în peste un milion de copii. A fost supranumită "La Diva de la Banda" şi "La Dama Divina".  A cântat la numeroase gale muzicale importante, printre care şi la Bilboard Latin Music Award 2009, care a avut loc la Miami.

VIDEO

Mai multe