VIDEO Cher, grav bolnavă: “Sunt devastată!”

24 noiembrie 2014 13:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Solista americană Cher (68 de ani) a fost diagnosticată cu o infecţie virală! Artista şi-a anulat toate concertele pe care le avea programate în turneul ei "Dressed to Kill", după ce medicii i-au recomandat o perioadă de odihnă mai îndelungată.

"Sunt devastată. Niciodată nu mi s-a întâmplat ceva asemănător. Sper sincer să pot să revin anul viitor, pentru a finaliza ceea ce am început", a declarat cântăreaţa, potrivit bbc.com. Un total de 29 de concerte au fost anulate, inclusiv show-uri în câteva metropole nord-americane, precum New York, Boston, Chicago şi Toronto, potrivit Mediafax. Cher şi-a început turneul mondial "Dressed to Kill" în luna martie şi a decis să îşi acorde o pauză în luna iulie.

Cher are o carieră impresionantă

După ce a debutat în anii 1960, în duet cu soţul ei Sonny, cunoscând succesul cu hitul "I Got You Babe", Cher a îmbrăţişat cariera solo, care i-a adus celebritatea mondială, cu peste 100 de milioane de albume vândute în toată lumea. Câştigătoare a numeroase premii prestigioase, inclusiv Grammy şi Oscar (cea mai bună actriţă în rol principal, pentru filmul "Visătorii", 1988), Cher a fost o prezenţă constantă în fruntea topurilor muzicale internaţionale. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "I Got You Babe", "If I Could Turn Back Time", "The Shoop Shoop Song" şi "Believe".

Mai multe