VIDEO Coco Austin şi-a lansat colecţia de vibratoare

27 martie 2014 19:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Coco Austin vrea să dea lovitura în afaceri! Soţia rapperului Ice-T şi-a lansat recent, la un târg erotic din New York, colecţia impresionantă de jucării sexuale.

Coco Austin, posesoarea celui mai bombat posterior din lume, şi-a deschis afacere cu vibratoare. Nevasta rapperului Ice-T (56 de ani) speră să dea lovitura cu jucăriile sexuale. Actriţa, dansatoarea şi fotomodelul de 35 de ani, s-a implicat total în întregul proces, de la ambalare şi până la testarea lor. Nu pentru că se plânge de potenţa soţului, care e super "dotat", ci pentru a încerca ceva nou. Colecţia "Coco Licious", care a fost lansată oficial la Târgul "California Exotic Novelties" din New York, include vibratoare, lenjerii intime sexy, cătuşe din piele şi multe alte "minunăţii".

Coco, pe numele ei real Nicole Natalie Austin, se ocupă personal cu vânzarea jucăriilor şi le dă sfaturi celor care-i calcă pragul magazinului. Minunăţiile erotice pot fi comandate şi de pe pagina ei de internet, cu preţuri pornind de la 22,99 de dolari (circa 75 de lei) un vibrator până la 138 de dolari (448 lei) lenjeria intimă.

Şi ele au afaceri cu produse de sex-shop

Miley Cyrus (21 de ani) are o păpuşă gonflabilă, botezată „Finally Miley”, care costă 29,95 dolari (circa 98 de lei)

Dansatoarea Dita Von Teese (41 de ani), fosta soţie a lui Marilyn Manson, are o afacere profitabilăcu jucării sexuale neobişnuite

Regina filmelor XXX, Jenna Jameson (39 de ani), deţine o linie de sex-shopuri în care vinde şi păpuşi sexuale care-i seamănă

Mai multe