VIDEO Cum a drogat şi sodomizat Roman Polanski o adolescentă de 13 ani

19 septembrie 2013 11:35   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Şoc! Fata de 13 ani, acum mai în vârstă cu 37 de ani, povesteşte cum a fost drogată şi îmbătată la începutul anului 1977 în casa lui Jack Nicholson şi apoi sodomizată de Roman Polanski, astăzi de 80 de ani.

Într-un interviu acordat pentru ”Austria Today”, Samantha Geimer face dezvăluiri incendiare. “Eram un copil când Roman Polanski m-a luat cu maşina şi m-a dus în casa lui Jack Nicholson de la Hollywood ca să facem o şedinţă foto pentru revista «Vogue». Mi-a dat şampanie şi Quaalude, un puternic sedativ. Mi-a spus să mă dezbrac şi să intru în cada cu Jacuzzi, am făcut-o, că eram un copil… La un moment dat i-am spus că vreau acasă, dar nu m-a lăsat. Nu voiam să fac sex. M-a luat de mână şi de mijloc şi a început să mă sărute. I-am spus: «Nu, te rog, nu!», dar nu-mi mai auzeam vocea de la şampanie şi pilulă. Nu m-am luptat cu el pentru că tot ce voiam era să termine o dată”, spune femeia violată de regizor pe când avea doar 13 ani.

“Mi-a făcut sex anal şi am plâns întruna când m-a dus acasă cu maşina după ce m-a avertizat să nu spun mamei”, a adăugat ea.

Samantha Geimer (foto, jos), tânăra violată de Roman Polanski pe când avea doar 13 ani.

Mai multe