VIDEO Danny DeVito, nud într-un show TV

15 noiembrie 2009 13:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul american Danny DeVito, în vârstă de 64 de ani, va apărea nud în episodul de Crăciun al show-ului său TV numit "It's Always Sunny In Philadelphia", informează site-ul imdb.com.

Danny DeVito a dezvăluit că această scenă era una pe care îşi dorea să o filmeze de mult timp. "Apar în "It's Always Sunny In Philadelphia" de circa patru ani şi sunt foarte încântat de acest show.

La început le-am spus (scenariştilor şi echipei de filmare, n.r.) că nu am limite. Vreau să o fac. Dacă facem un show care are acest gen de nebunie, atunci vreau să trec peste toate limitele", a declarat actorul.

Urmăreşte aici o parte din show-ul "It's Always Sunny In Philadelphia".

Totuşi, DeVito a recunoscut faptul că este o scenă oarecum ciudată. "Stăteau toţi acolo, aşa cum nu i-am mai văzut niciodată şi eu umblam ca şi cum aş fi fost un porc uns cu grăsime. Prima dublă a fost puţin ciudată", a mai spus el.

Actorul, regizorul şi producătorul Danny DeVito a devenit cunoscut datorită rolului Louie De Palma din serialul de comedie "Taxi" (1978 - 1983), pentru care a câştigat un premiu Emmy, în 1979, şi un Glob de Aur, în 1980.

DeVito şi soţia sa, actriţa Rhea Perlman, au înfiinţat casa de producţie Jersey Films, care a stat în spatele unor hituri precum "Pulp Fiction", "Garden State" şi "Freedom Writers".

 A fost nominalizat la Oscar în calitate de producător al filmului "Erin Brockovich", în 2001.

Mai multe