VIDEO Elton John a părăsit scena în lacrimi, după ce și-a anunțat fanii că nu mai poate cânta. De ce boală a anunțat că suferă

16 februarie 2020 21:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântărețul Elton John, în vârstă de 72 de ani, s-a întrerupt din cântat în timpul unul concert de-al său susținut în Auckland, Noua Zeelandă, explicându-le fanilor prezenți la eveniment, în lacrimi, că și-a pierdut vocea și nu mai poate cânta nici măcar o notă.

Elton John cânta de aproximativ două ore la Auckland, când, în timpul melodiei Daniel, legendarul artist s-a oprit brusc și s-a aplecat către pian. „Mi-am pierdut complet vocea, nu mai pot cânta. Trebuie să plec, îmi pare atât de rău…”, a spus acesta imediat după aceea, cu ochii în lacrimi.

Sir Elton John a părăsit scena la scurt timp, ajutat de membrii echipei sale, în aplauzele puternice ale spectatorilor, care nu s-au arătat deloc deranjați de incident, ci mai degrabă sensibilizați de întreaga scenă. Momentul a fost surprins pe imagini filmate de un spectator.

Ulterior, Elton John le-a mulțumit pe contul de Instagram celor care au venit în număr mare la concertul din cadrul turneului său de adio, şi-a cerut scuze și a explicat ce s-a întâmplat. „Am fost diagnosticat cu pneumonie, dar am încercat să vă ofer cel mai bun show posibil. Am cântat din toată inima, atât timp cât m-a ținut vocea. Sunt dezamăgit, foarte supărat şi îmi pare rău. Am dat tot ce-am avut mai bun. Mulţumesc tuturor pentru sprijinul extraordinar şi pentru dragostea arătată de-a lungul concertului din seara aceasta. Vă sunt etern recunoscător”, a fost mesajul lui Elton John. Intitulat „Farewell Yellow Brick Road”, acesta este ultimul turneu mondial din cariera lui Elton John, care s-a întins pe o durată de 50 de ani. Turneul este programat să se încheie în decembrie 2020.A fost nominalizat de 33 de ori la premiile Grammy, a obtinut cinci trofee si a primit unul onorific. In plus, Elton John detine si un premiu Tony, pentru musicalul "Aida", scris impreuna cu Tim Rice, bazat pe opera lui Giuseppe Verdi.

Mai multe