VIDEO EXCLUSIV Bran Stark din Game of Thrones, la plimbare prin București. Cu ce treabă e în Capitală

9 iulie 2019 22:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Isaac Hempstead Wright, actorul care îl interpretează pe Bran Stark, unul dintre cele mai importante personaje din "Game of Thrones", se află zilele acestea la București. Fotografii Click! l-au surprins pe străzile Capitalei cât se poate de relaxat, discret și îmbrăcat casual.

A făcut senzație în "Game of Thrones", iar acum, cariera lui Isaac a luat avânt. A început cu roluri în reclame, dar lumea lui s-a schimbat brusc la doar 10 ani, când a fost cooptat în serialul-fenomen "Urzeala Tronurilor". De-a lungul sezoanelor, rolul lui s-a schimbat decisiv, iar finalul "Game of Thrones" l-a pus pe tronul mult-râvnit de personajele principale. 

După ce a lucrat nouă ani pentru proiectul de succes, iată că Isaac Hempstead Wright este gata să-și lărgească orizonturile, iar filmul științifico-fantastic "Voyagers" poate fi șansa sa de a se remarca și pe marele ecran.

Colin Farrell, Tye Sheridan și Lily-Rose Depp sunt doar câțiva dintre colegii lui de platou, dar surpriza este că pelicula în regia lui Neil Burger se filmează în România. Fotografii Click! l-au surprins pe interpretul lui Bran Stark la plimbare proin București.

Îmbrăcat sport, cu șapcă pe cap și ochelari de vedere, Isaac a intrat într-iun hotel de top din Capitală. Nu a ieșit nicio clipă în evidență și doar un ochi "antrenat" de-a lungul Game of Thrones l-ar fi recunoscut pe tânărul englez de doar 20 de ani.

Și Tye Sheridan din X-Men face parte din distribuția peliculei filmate la București

Isaac Hempstead Wright nu este singurul tânăr de succes care a poposit zilele acestea în Capitală. Și Tye Sheridan, cunoscut pentru rolul lui Scott Summers / Cyclops din seria X-Men a adoptat aceeași "uniformă" când a ieșit din hotelul în care stă zilele acestea: vestimentație casual, căști, șapcă. Acesta a fost surprins în timp ce vorbea la telefon în fața unui restaurant, din care probabil ieșise pentru a evita zgomotul de la masă.

Mai multe