VIDEO EXCLUSIV Cum a ajuns Kim Kardashian să fie recunoscută pentru cel mai frumos posterior din lume

9 aprilie 2014 22:10   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

E mândră de formele sale şi pentru ca fundul să rămână la fel de cunoscut pe cât este acum în lume, Kim Kardashian şi-a angajat un asistent care are grijă de posteriorul ei. Invitat la emisiunea Click!, difuzată zilnic, de luni până vineri, de la 22.30 la Prima Tv, jurnalistul Bogdan Nicolai a explicat cum a ajuns starleta un model pentru tinerele care îşi doresc să arate ca ea.  

Şi-a injectat grăsime în posterior şi a devenit cunoscută peste noapte. Jurnalistul Bogdan Nicolai a explicat la emisiunea Click! că starleta este modelul tipic de fată de bani gata care a atras atenţia asupra ei cu un scandal sexual.

"E un personaj foarte bizar. Kim Kardashian nu a făcut nimic remarcabil în showbizul american. A apărut doar câteva secunde într-un episod din CSI Miami. Ea a devenit cunoscută după ce s-a filmat în timp ce făcea sex, iar imaginile au fost făcute publice.

A dat în judecată casa de producţie care a difuzat scenele erotice din dormitorul ei şi s-a îmbogăţit peste noapte cu cinci milioane de dolari. Apoi, ea a apărut într-un show de televiziune. Are tentative eşuate, în general. A încercat să lanseze poşete, rujuri, parfumuri.

În ceea ce priveşte posteriorul, nu are voie să stea mai mult de 15 minute aşezată pentru că i se aplatizează fundul. Are colăcel pe care stă la volan, este vorba despre o pernă cu silicon pe care o pune pe scaunul şoferului şi îşi face măşti cu argilă pentru poponeţ", a explicat jurnalistul la emisiunea Click! de la Prima Tv.  

Mai multe