VIDEO EXCLUSIV Mariana Moculescu: "Moculescu m-a bătut gravidă"

20 ianuarie 2011 10:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În studioul Click.ro, Mariana Moculescu a răspuns la întrebările tuturor userilor noştri aflaţi online. Iată ce a avut de zis despre viaţa ei tumultoasă!

CITEŞTE ŞI

Moculeasca: "I-am făcut de mâncare lui Botezatu"

Mariana a vorbit despre starea ei generală şi despre atmosfera tensionată din casa în care trăieşte, alături de Moculescu. 

"Sunt foarte obosită după ce-au reapărut aceste scandaluri. Poate nu mă crede nimeni, deşi mi-aş dori să mă creadă lumea. N-am dormit deloc azi noapte, am avut o insomnie. Atmosfera în casa în care locuiesc este foarte apăsătoare" a declarat Mariana la începutul interviului.

"Noi suntem toţi supravegheaţi de securitate. Moculescu şi colegii săi încă mai au roluri importante în România. Nu vreau să comentez mai mult", a continuat vedeta.

Mariana a povestit despre perioada în care a trăit alături de Horia Moculescu şi a dezvăluit că a fost bătută de mai multe ori.

"Da! De foarte multe ori. Când am fost agresată fizic, la început am tăcut. Prima oară s-a petrecut când eram însărcinată în luna a 7-a. Am început să vorbesc încontinuu. S-a lăsat cu legat de mâini şi de picioare. M-am lăsat aşa... Atunci au început scandalurile dintre mine şi Horia" a povestit Mariana la Click pe VIP!.

Întrebată de unul din userii Click.ro dacă nu cumva face "circ" pentru atenţie, Mariana s-a încins şi a răspuns răspicat:"Eu vă cerşesc ajutorul şi mă umilesc în faţa voastră..şi tu mă întrebi dacă vreau să mă fac remarcată? Ce-o fi prostia asta! Ce fel de persoană cunoscută am ajuns?! Ia mai lăsaţi-mă-n pace! Eu vă spun că am nevoie de ajutor şi atât!" a declarat Mariana nervoasă.

Urmăreşte prima parte a chat-ului de astăzi cu Mariana Moculescu

Iată şi partea a doua a videochatului de astăzi

Urmăreşte ce a declarat Mariana Moculescu despre Horia în interviul acordat cu o zi înainte de a veni să discute cu cititorii Click!

Mai multe