VIDEO Faimosul David Bowie a lansat primul single după 10 ani de pauză!

9 ianuarie 2013 12:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

David Bowie a lansat un nou single cu ocazia celei de-a 66-a aniversări a lui după 10 ani de când nu a mai scos niciun material discografi nou, original.

Artistul britanic, considerat o veritabila legendă a stilului pop-rock, a lansat marţi single-ul "Where Are We Now?", pe iTunes. Noul său album, intitulat "The Next Day", va ajunge în magazine in luna martie, potrivit Leaderpost.

David Bowie nu a mai susţinut un concert din anul 2006 şi de atunci a fost văzut destul de rar în public. Cel mai recent material discografic al său, "Reality", a fost lansat în anul 2003.

Noul single a fost inregistrat la New York şi este produs de Tony Visconti, un colaborator apropiat al artistului britanic iar videoclipul piesei "Where Are We Now?" a fost regizat de Tony Oursler.

David Bowie (născut David Robert Jones pe 8 ianuarie 1947) este un cântăreț, compozitor, producător și inginer audio englez, câștigător a două premii Grammy.

Activ pe parcursul a cinci decenii de rock 'n' roll și frecvent reinventându-și muzica, Bowie este considerat de marea majoritate drept un influent inovator, în special datorită lucrărilor sale din anii '70. Bowie s-a inspirat dintr-o vastă paletă de artă filozofie și literatură.

Bowie este, de asemenea, un actor de film și teatru, regizor și artist vizual de videoclipuri muzicale.

VIDEO

Mai multe