Fiica lui Travolta este o domnișoară superbă și talentată. Uite cât de frumos cântă la pian!

26 august 2022 18:07   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

John Travolta, 68 de ani, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, are o fiică superbă, pe nume Ella Bleu, din mariajul cu regretata lui soție Kelly Preston. Actorul are toate motivele să fie mândru de fata lui, deoarece dincolo de frumusețea pe care a moștenit-o de la părinți, Ella este o muziciană desăvârșită care știe să cânte impecabil la pian. 

Fiica lui John Travolta este o domnișoară superbă, șatenă cu ochii albaștri moștenind o  parte din trăsăturile tatălui ei, dar și zâmbetul regretatei sale mame, actrița Kelly Preston, care a murit în urmă cu doi ani din cauza cancerului. 

Ella Bleu Travolta a avut puterea să treacă peste acest moment dureros și traumatizant, iar în ultimele fotografii zâmbește fericită alături de tatăl și fratele ei, Benjamin, și îi transmite un mesaj emoționant de Ziua Tatălui. 

«La mulți ani de Ziua Tatălui, celui mai deștept, mai bun și mai generos om pe care îl cunosc. Fiind tu însuți, m-ai învățat cele mai importante lecții din viață. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci și pentru că ești prietenul meu. Te iubesc tati» a scris Ella Bleu pentru tatăl ei. 

Fiica lui John Travolta cântă superb la pian

Puțini știu că fiica lui John Travolta are și un talent ascuns, ea este o muziciană foarte talentată care știe să cânte la pian și are și o voce minunată. Pe pagina ei de social-media Ella Bleu a postat mai multe clipuri care o înfățișează în timp ce interpretează, cu extrem de multă sensibilitate și emoție, melodii superbe la pian. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Mai multe