VIDEO Îl recunoaşteţi? Este cel mai sexy actor pe care l-a dat America

7 iulie 2014 22:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Burtă de bere şi bronz ca de tractorist! Leo DiCaprio pare un moşulică răblăgit alături de frumoasa Toni Garrn, neglijându-şi condiţia fizică în ultima vreme.

„Lupul de pe Wall Street” n-a fost niciodată un bărbat cu o condiţie fizică de invidiat, dar făcea toate femeile să leşine după el. Leonardo DiCaprio a muncit pe brânci să capete burta de bere cu care s-a afişat recent la plajă în Malibu.

Aflat în compania iubitei lui, frumoasa Toni Garrn, starul de 39 de ani şi-a dezamăgit fanele cu fizicul său. Actorul pare să fie certat cu sala de fitness, iar muşchii se remarcă prin absenţă. S-ar părea că superbul îngeraş de 22 de ani i-a pus capsa rău de tot, iar Leo a cam rărit partidele de sex nebun care-l menţineau în formă.

Şi dacă iubita lui arată de milioane şi e zveltă ca o gazelă, pufosul DiCaprio şi-a scos burta la soare. Iar când ai în conturi 220 de milioane de dolari (709,8 milioane de lei), nu-i de mirare că aspectul fizic contează mai puţin, dacă ştii cum să farmeci femeile.

A fost cuplat şi cu Mădălina Ghenea

Mare crai la Hollywood, Leo DiCaprio nu reuşeşte să păstreze iubitele prea mult lângă el. Actorul se poate lăuda cu o colecţie impresionantă de femei. El n-a ratat-o nici pe frumoasa Mădălina Ghenea, de 26 de ani, cu care a avut o relaţie de scurtă durată în 2011. Dar ea nu este marea lui cucerire. Starul s-a mai iubit cu Bar Rafaeli (29 de ani), Gisele Bundchen (33 de ani), Blake Lively (26 de ani) şi Emma Miller (25 de ani).

Mai multe