VIDEO Incendiar! Pamela Anderson, în sânii goi, la 46 de ani! Ce face cu iubitul, în apă

3 octombrie 2013 8:34   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Deşi are 46 de ani, Pamela Anderson înfierbântă imaginaţia multor bărbaţi. Fostul iepuraş „Playboy” a oferit din nou un show incendiar, de astă dată pe plajele din Franţa.

Aflată într-o scurtă vacanţă în Franţa, alături de iubitul ei Rick Salomon (45 de ani), Pamela Anderson (46 de ani) a demonstrat de ce este una dintre cele râvnite femei de pe planetă. Profitând de vremea bună, fosta bombă sexy din „Baywatch” şi-a scos imediat sutienul şi a încins atmosfera pe plajele din staţiunea Biarritz. Şi cum Pamela are un apetit sexual debordant, nu a ezitat să-l aţâţe pe Rick.

Bărbatul nu a stat pe gânduri şi a îmbrăţişat-o pe la spate senzual. Partida de amor din apă a fost scurtă, întrucât temperatura apei nu era una prietenoasă.  Rick Salomon i-a  fost soţ timp de  10 luni, între 2007 şi 2008. Înfierbântaţi peste măsură, cei doi au revenit  pe plajă, şi-au strâns repede catrafusele şi au fugit la hotel pentru a continua ce începuseră în valuri.  FOTO HEPTA

FOTO/VIDEO Pamela Anderson, apariţie de senzaţie în costum de baie! Uite cum arată la 46 de ani

A făcut amor şi în vacanţa din Hawaii

Nu este prima dată când Pamela Anderson este surprinsă în ipostaze intime în locuri publice. Vedeta a mai fost văzută de paparazzi oferindu-i un sex oral sub apă iubitului ei, Rick Salomon, în timp ce se aflau în vacanţă în Hawaii, la începutul lunii august.

VIDEO

Mai multe