VIDEO Jackie Chan s-a îndrăgostit de ia românească

11 septembrie 2014 21:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jackie Chan (60 de ani) a păşit ieri pentru prima dată pe pământ românesc, iar paşii i-au fost atent supravegheaţi de o armată de bodyguarzi. Îmbrăcat într-o ie albă şi cu un zâmbet molipsitor, îndrăgitul actor a petrecut şase ore pe plaiurile mioritice.

Fără fiţe, extrem de galant şi zâmbitor! Aşa a fost Jackie Chan pe parcursul celor şase ore petrecute în România. Nu a sosit cu avionul său personal, aşa cum s-a speculat iniţial, ci cu o aeronavă privată.

Actorul a aterizat în jurul orei 13.30 pe Aeroportul Băneasa. Încă de la scara avionului, unde a fost preluat de şase limuzine marca BMW,  starul le-a făcut cu mâna fanilor entuziasmaţi. De aici, Jackie a mers la un hotel de cinci stele din centrul Capitalei, unde a luat prânzul şi s-a pregătit pentru evenimentul la care era invitat de onoare. Jackie a deschis festivalul “Zilelor Filmului Chinezesc” la Bucureşti, unde şi-a lansat cel mai recent film intitulat “Zodiacul chinezesc”.

Aici, le-a făcut o surpriză imensă celor prezenţi, după ce a apărut îmbrăcat cu o ie albă cu motive florale albastre. Actorul a purtat-o cu aceeaşi lejeritate ca şi cum ar fi îmbrăcat portul chinezesc şi a împărţit zâmbete din loc în loc. Îl aşteptăm cu drag şi alta dată, mai ales că şi-a exprimat dorinţa de a vizita Mamaia lui Mazăre şi Castelul lui Dracula. 

Mai multe