VIDEO Jennifer Aniston s-a îngrăşat serios! E de nerecunoscut în noul film

26 noiembrie 2014 18:35   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jennifer Aniston a renunţat la machiaj, dietă şi sport şi s-a transformat complet de dragul carierei.

Actriţa are rolul principal în drama independentă "Cake", care a avut premiera la Festivalul de Film de la Toronto. Jennifer este de nerecunoscut în pielea lui Claire Simmons, o femeie care suferă de durere cronică şi care este distrusă psihic şi fizic. 

Claire se alătură unui grup de terapie pentru a se pune pe picioare, dar ajunge să fie obsedată de un fost membru al grupului care s-a sinucis (Anna Kendrick o joacă pe tânără).

Pentru rol, Aniston a acceptat să devină o cu totul altă persoană. Nu numai că apare nemachiată în film, dar a renunţat la sport şi diete şi a pus câteva kilograme bune pe ea. 

"Nu am făcut exerciţii fizice timp de două luni şi jumătate şi am încercat să fiu atentă la ce mănânc", a declarat Jennifer, după o proiecţie a filmului în Los Angeles, conform site-ului refinery29.com. 

Iată trailer-ul filmului "Cake", cu Jennifer Aniston

Din fericire pentru Jennifer, transformarea i-a ieşit bine, cel puţin aşa susţin criticii. Ba chiar, presa de peste Ocean o vede în sfârşit nominalizată la Premiile Oscar pentru prestaţia ei din film. 

Mai multe