VIDEO Megan Fox se sărută cu amantul într-un videoclip, la câteva zile după ce i-a dat papucii soțului

21 mai 2020 12:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Megan Fox, în vârstă de 34 de ani, își vede de viață la doar câteva zile după ce paparazzi au surprins-o în mașina rapperului Machine Gun Kelly, de 30 de ani. După o căsnicie cu suișuri și coborâșuri de 10 ani, cu Brian Austin Green, de 46 de ani, Megan s-a decis să pună punct relației. Brian a recunoscut că s-au separat în urmă cu doar câteva zile și a spus că ”o va iubi mereu”.

Megan Fox vrea să își trăiască viața la maximum și să uite de obligațiile și îndatoririle aferente vieții de familie. Recent ea a postat pe pagina ei de Instagram videoclipul piesei ”Bloody Valentine” în care apare alături de amantul pentru care a părăsit căminul conjugal, Machine Gun Kelly. Actrița din ”Transformers” apare în lenjerie intimă și îl sărută pe muzicianul tatuat, care a avut probleme cu poliția și drogurile și e considerat unul dintre băieții răi de la Hollywood.

Megan a mai avut alte trei tentative de a se despărți de Brian Austin Green, cunoscut pentru rolul lui David Slater din serialul de televiziune ”Beverly Hills 90210”. Dar de fiecare dată s-au împăcat și la scurt timp după împăcare familia s-a mai mărit cu un membru.

Brian Austin Green, singurul bărbat din viața lui Megan

Megan Fox, 34 de ani și Brian Austin Green, 46 de ani, s-au căsătorit în 2010, după șase ani de relație. Practic, Megan este cuplată cu Brian de la vârsta de 18 ani și actorul din ”Beverly Hills 90210” a fost singurul bărbat din viața ei. La începuturile relației lor, Brian era pe val, însă ulterior nu a mai fost distribuit decât în roluri mici în proiecte de televiziune, în timp ce Megan a ajuns una dintre cele mai titrate actrițe de la Hollywood. Ei au o avere comună de 10 milioane de dolari, dar Brian nu are în conturile lui decât puțin peste 3 milioane de dolari. Măritată la 24 de ani, Megan care a fost crescută într-o familie penticostală extrem de strictă, nu și-a permis ”rebeliunea adolescenței” și a plonjat în viața de familistă cu ochii închiși.

Citește și:

Actorul Brian Austin Green confirmă divorțul de Megan Fox. ”O voi iubi mereu”

Scandal la Hollywood! Megan Fox și-a lăsat soțul să-i îngrijească odraslele și a fugit cu amantul

Megan Fox, trei băieți cu Brian Austin Green

Megan Fox a fost văzută pentru prima oară cu un alt bărbat decât soțul ei. Machine Gun Kelly, pe numele lui real Richard Colson Baker, a condus-o pe Megan la vila ei din Calabasas, Los Angeles, luni și se pare că ar fi petrecut noaptea acolo, a declarat o sursă pentru US Weekly. Între timp, Brian Austin Green și cei trei băieți ai cuplului Noah, de 7 ani, Bodhi, de 6 ani și Journey, de 3 ani, s-au mutat în vila de pe lacul Toluca, din California, pe care cei doi au cumpărat-o în 2014.

Mai multe