VIDEO Primul ei interviu! Pippa Middleton, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Kate

27 iunie 2014 9:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Pippa Middleton a acordat primul ei interviu televizat, în care a vorbidt despre relaţia pe care o are cu Kate Middleton şi despre cum este să fii sora ducesei de Cambridge.

Pippa a acceptat să vorbească pentru prima dată despre familia sa şi despre relaţia pe care o are cu ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Pippa a spus că familia ei este foarte apropiată, iar relaţiile dintre membri sunt normale, la fel ca în orice familie normală.

Pippa a dezvăluit în cadrul interviului televizat că are o relaţie extrem de apropiată cu Kate şi că petrece foarte mult timp alături de familie. Tânăra de 30 de ani a spus că în ciuda statutului căpătat în cadrul familiei Regale, sora sa, Kate, nu s-a schimbat aproape deloc.

Evident că este stresată din cauză că are o mulţime de îndatoriri, dar petrecem destul de mult timp împreună. Încă facem o mulţime de lucruri  împreună, ca familie. Crec că este foarte important că facem tot ce putem pentru a rămâne cât mai apropiaţi şi încercăm să ne purtăm cât mai normal şi asta ne menţine cu picioarele pe pământ”, a mărturtisit Pippa.

Este pentru prima dată când Pippa a acceptat să vorbească despre relaţia pe care o are cu Kate Middleton şi despre ipostaza de domnişoară de onoare, prin care s-a făcut remarcată.

„Da, da. Avem o relaţie soră-soră perfect normală. Suntem foarte apropiate. Ne susţinem reciproc, ne împărtăşim opiniile şi gândurile”, a conchis aceasta.

Mai multe