VIDEO Rihanna, dezmăţ cu femei

5 august 2013 14:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rihanna şi-a făcut de cap, sâmbătă, la un carnaval din Barbados. După câteva pahare de alcool în plus, artista a început să danseze provocator şi să se tăvălească în patru labe.

Face ce face şi iese în evidenţă! Rihanna (25 de ani) s-a destrăbălat până dimineaţa la o petrecere organizată cu ocazia carnavalului din Barbados. Cântăreaţa a şocat pe toată lumea pipăind o femeie pe fund şi mimând sexul, dar şi prin vestimentaţie. Ea era îmbrăcată într-un body alb, cu paiete, care-i punea în evidenţă părţile intime. După câteva pahare de alcool, artista a început să se mişte lasciv pe la spatele unei prietene mulatre, lăsându-i mască pe cei din jur.

Cântăreaţa pipăie pe fund o femeie

Pusă pe distracţie, Rihanna a ţinut să le arate tuturor cât de bine se pricepe la dans, dar, ameţită de alcool, a ajuns să danseze în patru labe. Vopsită cu verde pe faţă, cu ochelari de soare albaştri, cu tenişi şi cu un voal prins în părul tuns scurt, excentrica Rihanna s-a distrat fără întrerupere până-n zori. Tot nu se lasă de distracţii, deşi medicii au avertizat-o că acestea o pot ucide!

Mai multe