VIDEO Soţul lui Halle Berry a băgat un om în spital

5 ianuarie 2015 23:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu îşi poate stăpâni nervii! Actorul Olivier Martinez a bătut măr, duminică, un angajat al aeroportului LAX din Los Angeles. Soţul actriţei Halle Berry şi-a lovit puternic victima cu un scaun de copil.

De la extaz la agonie! După ce a petrecut o vacanţă de vis la Paris, împreună cu soţia şi copiii, Olivier Martinez (48 de ani) va trebui să răspundă în justiţie fiindcă a băgat un om în spital. Incidentul s-a petrecut duminică, 4 ianuarie, la ora 13.45 (p.m), când actorul se întorcea cu Halle Berry (48 de ani), fiica ei dintr-o relaţie anterioară, Nahla, de 6 ani, şi fiul lor, Maceo, de 1 an şi 3 luni, din Franţa.

Soţul lui Halle Berry a văzut negru în faţa ochilor când s-a trezit fotografiat şi a folosit scau

Starul a luat foc când şi-a văzut familia înconjurată de paparazzi. Înarmat cu scaunul de maşină al băieţelului lui, Martinez s-a repezit la primul bărbat cu aparat foto care i-a ieşit în cale. Acesta s-a nimerit a fi un angajat al aeroportului, care tocmai făcea poze familiei actorului. Înnebunit de furie, Olivier Martinez l-a izbit cu toată forţa cu scaunul gol în stomac. Bărbatul s-a prăbuşit la pământ înnebunit de durere. A fost chemată de urgenţă o ambulanţă care a acordat primul ajutor victimei după care a fost transportată la spital. Halle Berry şi-a pus îngrozită mâinile în cap după ce a acoperit faţa fiicei ca să nu vadă încăierarea. Angajatul lovit crunt a depus deja plângere împotriva starului. Halle şi soţul său, Olivier, au împreună o avere de 100 de milioane de dolari. Ei s-au căsătorit la 13 iulie 2013, după o relaţie de 3 ani.

L-a bătut în 2012 şi pe fostul iubit al lui Halle

Nu e prima oară când Olivier Martinez se dovedeşte un bătăuş. Actorul, cunoscut pentru rolul din filmul ”Infidela”, l-a umplut de sânge pe fostul iubit al lui Halle Berry, fotomodelul Gabriel Aubry (39 de ani), care e tatăl micuţei  Nahla, în ziua de 22 noiembrie 2012. Plângându-se că a fost şi el lovit, Martinez s-a internat în spital după încăierare şi a ajuns la o înţelegere cu Aubry în afara justiţiei.

Mai multe