VIDEO Un faimos cântăreţ divorţează după o căsnicie de 25 de ani

5 aprilie 2014 19:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreţul Richard Marx, autorul unor piese romantice celebre în anii '80 şi '90, precum "Right Here Waiting", "Hazard" şi "Hold On to the Nights", a anunţat că va divorţa de soţia sa, actriţa Cynthia Rhodes, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat 25 de ani, informează Mediafax.

Richard Marx, în vârstă de 50 de ani, şi Cynthia Rhodes, în vârstă de 57 de ani, s-au despărţit în iulie 2013, a precizat agentul de presă al artistului american.

Anunţul oficial despre divorţul cuplului a fost făcut chiar de Richard Marx, în ediţia de vineri a talk show-ului "Katie", prezentat de Katie Couric.

Richard Marx şi Cynthia Rhodes s-au cunoscut în 1983, în timp ce actriţa, cunoscută pentru interpretarea personajului Penny Johnson în filmul "Dirty Dancing", juca rolul iubitei lui John Travolta în filmul "Staying Alive". Richard Marx a compus coloana sonoră a acelui lungmetraj.

După o relaţie de patru ani, cei doi artişti s-au căsătorit în 1989 şi s-au stabilit în Lake Bluff, un oraş din statul american Illinois. Apoi, Cynthia Rhodes a renunţat la actorie pentru a se dedica vieţii de familie. Richard Marx şi Cynthia Rhodes au împreuna trei fii - Brandon, în vârstă de 23 de ani, Lucas, în vârstă de 21 de ani, şi Jesse, în vârstă de 20 de ani.

VIDEO

Mai multe